Vihreiden kaupunginvaltuutettu

Olen kaupunginvaltuutettu vihreiden ryhmässä Rovaniemellä. Haluan Rovaniemen kehittyvän avoimeksi, kasvavaksi ja kansainväliseksi kaupungiksi, jossa on monimuotoinen kaupunkiluonto ja hyvä elämä luonnonrakkaille kaupunkilaisille. Hyvä päätöksenteko perustuu osallisuuteen, välittämiseen, tietoon ja tutkimukseen. Minä haluan kehittää rovaniemeläisestä päätöksentekokulttuurista entistä läpinäkyvämmäksi.

Kuka olen ja mitä tavoittelen

Koulutukseltani olen taiteen tohori kuvataidekasvatuksen tieteenalalta. Ammatiltani olen apulaisprofessori ja työskentelen lukuisissa aluekehityshankkeissa.

Olen kaksikielisen perheen äiti. Minulla on kaksi lasta ja Englannista kotoisin oleva yksityisyrittäjänä toimiva kumppani. Näen kansainvälisyyden rikkaudeksi ja mahdollisuudeksi.

Asun Korkalovaarassa ja olen huolestunut Korkalovaaran alueen haasteista. Rovaniemen lähiöitä tulee kehittää entistä paremmin.

Kestävä kehitys on minulle tärkeä tavoite. Rovaniemeä voi kehittää laadukkaalla rakentamisella ja viheralueilla. Lähiluonnon monimuotoisuutta on suojeltava.